Tuesday, September 16, 2008

Äkta Proffs på BBQ


Finns det något skönare än en äkta amerikansk BBQ? Släng en hel gris på grillen och häll på en kladdig sås, öppna en brewski och njut av lite country-musik. Tyvärr alldeles för lite av det i Los Angeles. Mitt bästa tips är Country-Western söndagskvällar på The Echo i Echo Park där de grillar på bakgården, säljer $3 öl i baren och har liveband på scenen. En av de få ställena i East LA där du kan gå omkring med Cowboy-hatt och folk tycker att du är cool.

Monday, September 15, 2008

The Pigeon Detectives på Spaceland


Det är verkligen olika stil och kvalitet på banden som spelar på min lokala rockklubb Spaceland, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att de har tre liveband varje kväll (!). Det är också därför det är så kul att gå dit helt otippat som i lördags och få se ett band som The Pigeon Detectives (en av deras videos ovan). Jag hoppas att singer/songwritern från Seattle Damien Jurado, som jag hittade på MySpace häromdagen efter att ha tipsats om honom i deras nyhetsbrev, kommer dit snart, men det verkar som om det tar ett tag. Missa dem inte i Stockholm den 16 november! Kolla in videon nedan från Green Man Festival i England (det ser ut som om den laddar, men du måste klicka på play).

Wednesday, September 10, 2008

Gumball 3000 interview


Den amerikanska ekonomin är verkligen kass - det ultimata beviset är väl när det nästan bara är ryssar och oljeshejkar som har råd att ställa upp i Gumball 3000...

Friday, September 5, 2008

Monday, September 1, 2008

Gil Mantera's Party Dream at the Echo


Bra show, the Echo är alltid grymt, nåja, nästan alltid. Kul att plåta i alla fall.