Wednesday, August 27, 2008

Cool Skateboardvideo


Filmat med en videokamera som tar 120 frames per second, dessa videokameror finns nu tillgängliga även för konsumentmarknaden och inte bara för proffs. Det är otroligt hur proffsig video vem som helst kan producera nu för tiden och sprida på nätet...

Tuesday, August 26, 2008

Obama och Demokraternas stormöte


Demokraternas stormöte pågår för fullt i Denver och det är svårt att inte ryckas med i all uppståndelse som pågår kring Obama, även om det kan kännas som lite för mycket ibland (men jag hoppas verkligen att han vinner valet, så man får väl stå ut med lite politisk propaganda om det är det som krävs). Strålande bild från min fotografkompis Pontus blogg ovan.

Monday, August 25, 2008

Crowd Control - LA Style




Sunset Junction Festival i Silver Lake kan ge vem som helst sköna vibbar. Det var fullt med poliser förstås (det är trots allt USA), men inte den förstoppade typen som inte kan le, utan den trevliga typen som äter glass och inte tackar nej till en dans (även om man som svensk tycker att det är på gränsen till töntigt med Segway-fordon - stora, starka poliser kan faktiskt gå, det är inte precis så att bovarna blir förlamade av skräck när de kommer åkande på dessa epa-apparater).

Sunday, August 17, 2008

The Governator


Nice söndag i Kalifornien! Katolska kyrkan i Santa Monica - Fabienne och jag passade på att snacka lite med "The Governator" efteråt - sen Farmer's Market i Venice och lite beach innan det var dags att åka hem till Silver Lake för middag. Nästa helg är det Sunset Junction Festival! Can't wait.

Wednesday, August 13, 2008

Thursday, August 7, 2008

Basshunter är pinsam


Jag har inte skämts så mycket för svensk music sen Ace of Bass. Kan inte fatta att han är den populäraste artisten i Europa just nu om han räknar till antalet sökningar på sajter som MySpace och Last.fm och andra listor. Har jag missat något? Visst, det är kul med referenser till dataspel och han har tiotusentals kompisar på MySpace, men kom igen... Enligt Wikipedia har han Tourettes syndrom och det vet vi ju alla leder till fantastiska texter. Eller fattar jag ingenting, är han helt enkelt cool och ironisk?

Tuesday, August 5, 2008

Tänkvärd annons från 70-talet


Inte undra på att så många kids blev datanördar... Från Laughing Squid.

Friday, August 1, 2008

Franska DJ duon Justice - bäst Electro House just nu?


Kolla in deras DJ set från Chicago ovan och deras gästframträdande på Jimmy Kimmel nedan "this is going to be weird".