Thursday, January 24, 2008

Hit Me On My iPhone!


Kul mash up video med Apple snubben. Hit me!

Thursday, January 17, 2008

Min Nya Idol


Först, varför intervjua den här killen på TV i överhuvudtaget? Måste vara riktig nyhetstorka i Australien. Bortsätt från det, strålande prestation från killen som hade en fest som gick lite överstyr...

Pontus Höök och Helen Thomas


Glad överraskning att se Pontus Hööks stiliga bildspel om Washington D. C. reportern Helen Thomas på Aftonbladet.se idag. Snyggt jobbat kompis!

Monday, January 14, 2008

Monday, January 7, 2008

På CES i Las Vegas


Är på plats i Las Vegas för den enorma elektronikmässan CES. Passade på att snacka lite med CSI Miami stjärnan David Caruso som visade sig vara en riktigt trevlig typ. Annars mycket löst folk och få nyheter. Men alltid lika kul att vara i Vegas och kolla in alla nya teknikprylar som jag inte har råd med.

Wednesday, January 2, 2008

Sjunde årliga No Pants! Subway Ride i NYC


Ni som läser denna blogg regelbundet vet att jag gillar udda improviserade konstinstallationer. Tomtar, visst, utan brallor i tunnelbanan, varför inte? Råkar du vara i NYC den 12 januari kan du delta, tack vare Improv Everywhere. Kom bara ihåg att låtsas som om det regnar. Via Laughing Squid.

Whistler


Whistler över julen med Fabienne var grymt. Visst var det kallt, med skidåkningen var fantastisk (nästan två meter snö och rejält med puder), knappt några liftköer samt mysig stämning i byn med massor av bra restauranger och barer. Även Vancouver var kul att se, en riktigt vacker stad. Missa inte Yale Town om ni ska dit, motsvarar New Yorks SoHo ungefär.