Wednesday, October 31, 2007

The Breakfast Club på Hulu.com


Hulu är mediejättarna NBC Universal och News Corps svar på YouTube. Kommer snart att lanseras och mitt första intryck av beta versionen är mycket bra. Kolla in kvaliten och möjligheten att klippa och klistra olika snuttar från filmen The Breakfast Club (som Hulu lägger ut i sin helhet). Hulu har en massa tv serier och andra filmer, allt med en fjärdedel av reklamen på vanlig TV.

Sunday, October 28, 2007

Oliver Future på Spaceland

Oliver Future är ett skönt band från LA som haft residency, dvs regelbunda spelningar varje måndag på Spaceland, rockklubben som ligger 100 meter från mitt hus. Imorgon är deras sista gig, kommer bli grymt, packat med hipsters som vanligt. Sångaren låter som di Leva, fast rockigare. Tips, har ni vägarna för LA en måndag, passa på att kolla in Spaceland, det är gratis inträde och chansen att se the next big thing (billiga drinkar och biljard som bonus).

Tuesday, October 23, 2007

The Drive-By Shooting Range at Burning Man 1994


Kommentar överflödig, förutom att Burning Man festivalen nog har flest galningar av alla festivaler.

Sunday, October 21, 2007

Silversun Pickups @ The Wiltern





Silversun Pickups är kanske det bästa rockbandet från mitt hood i LA just nu och spelningen på The Wiltern i lördags var grym. Tips, de kommer till Stockholm 10 november, missa inte den spelningen!

Friday, October 19, 2007

Bee Movie och Seinfeld

Jag missade smygpremiären för Jerry Seinfelds nya film Bee Movie igår, men kom till gratiskrök på efterfesten. Fabienne gillade inte filmen, andra verkade dock tycka den var bra. För mig var kvällens behållning att se Jerry på riktigt. Han såg uttråkad ut och brände iväg tidigt i en vit Porsche med en enorm spoiler. Enligt folk som jobbar på studion kommer han i olika Porschar varje dag. Glassigt. Kvällens höjdpukt var dock bluegrassbandet efteråt på Hyperion Tavern.

Tuesday, October 16, 2007

Smack!

Ooops,

tydligen har NBC tagit ner klippet från YouTube. Tråkigt att se att vissa av de gamla tv bolagen inte fattar att YouTube är den bästa reklamen de kan få.

Monday, October 15, 2007

Mexiko och Santarchy i San Francisco

Var tvungen att åka ner till Mexikanska gränsen över helgen för att få en stämpel i passet. Jag har aldrig sett en sån markant skillnad från en sida gränsen till den andra. På amerikanska sidan kom vi just från San Diego, ett riktigt överlyxigt ställe, till Tijuana, som ser ut som en kåkstad med tiggare överallt.

Fabienne sa att hon aldrig ville åka tillbaka till Mexiko igen och körde min Mini tillbaka till Los Angeles på två timmar, måste vara något slags rekord. Jag satt med skräckslagen förtjusning och tittade på hur hon körde om på insidan av bilister som höll sig till hastighetsgränsen. Hennes kommentar, det är boring att köra långsamt. Så sant.

Appropå Mexiko, snart är det dag för Santarchy igen. Den 15 december kommer jag och min mexikanska NYU kompis Noe att ta på oss ett par billiga tomtedräkter och göra gatorna i San Francisco osäkra tillsammans med några tusen andra julfirare. Kan ni inte komma hit, kolla in Santarchy i Stockholm (facebook grupp).

Monday, October 8, 2007

Lebowski Fest LA

Härligt att vara tillbaka i Los Angeles, strålande sol, 25 grader och alla dessa udda popculture events. Min mobil är samma som tidigare förresten, 415+867+5313.