Friday, May 25, 2007

No Good TV


Jag och gänget bakom Gene Simmons nya Web TV kanal No Good TV, rätt kul projekt.

Wednesday, May 23, 2007

Mando Diao och Pop Levi

Jag var på Mando Diaos spelning på Troubadour i tisdags och tog denna bilden. Stället har en skön atmosfär och från deras scen har många legender som Elton John fått sina internationella genombrott. I övrigt, en spellista från DMW här, fick förresten upp en XBox och plattskärm på kontoret i veckan och det har blivit en hel del sena kvällar där också.

Monsters Are Waiting

Ett av mina lokala favoritband just nu. Spelade i veckan på Vanguard då jag tog denna bilden. Jag tror jag är kär i sångerskan Annalee...

Sunday, May 20, 2007

Will Farrell

Checka in min artikel om Will och Funny or Die på DMW.

Friday, May 18, 2007

Thursday, May 17, 2007

Wednesday, May 16, 2007

Posh 24


Checka in min brors nya projekt Posh24 - Sveriges nya kändissajt!

Nedräkning till Beckhams ankomst


Kitson laddar redan med DVB jeans.

Friday, May 4, 2007

Carmen and Camille


Carmen and Camille Thomas är tvillingar från Vancouver i Kanada som spelar ikväll för inbjudna till Billboard Underground i Los Angeles - de har ett kommersiellt sound (denna låt har en bra hook), även om det är lite för mycket American Idol för min smak.

Thursday, May 3, 2007

Minus the Bear


Minus the Bear @ EchoPlex (Explx) på lördag. Kommer bli grymt.

Tuesday, May 1, 2007

MUSEXPO, Robyn och Teddybears

MUSEXPO - "United Nations of Music & Media" för musiker och A&R typer pågår denna veckan i West Hollywood. På plats från Sverige är en del av musikbranscheliten samt Robyn och Teddybears. Jag skulle gått på Teddybears spelning på The Roxy igår, men fastnade på Key Club (ovan) till alldeles för sent. Läs mina observationer från konferensen i Digital Media Wire.