Monday, February 19, 2007

Mental Paintdown




Fest, sprit, konst och en hel del konstiga människor. The Venice Contemporary i lördags.

Friday, February 16, 2007

Dave Chappelle 2

OK, jag var bara tvungen att lägga upp ett klipp till från Chappelle Show. Detta är första avsnittet av Mad Real World. De andra avsnitten är minst lika bra.

Thursday, February 15, 2007

Konst venisage Hollywood stylee

En ny trend i Los Angeles är att kändiseliten går på hiphop venisage.

Wednesday, February 14, 2007

Dave Chappelle

Fan, jag saknar Chappelle Show. Detta är ett skönt klipp att kolla på om du är uttråkad:

Monday, February 12, 2007

Anna Nicole Smith

Min kompis fotografen Pontus Höök tog denna mycket talande bild i Fort Lauderdale när chefsobducent Joshua Perper tog emot pressuppbådet efter obduceringen av Anna Nicole Smith.

Det är uppenbarligen inte bara Aftonbladet som insett att Anna Nicole Smith säljer lösnummer och drar tittare. CNNs ankare Jack Cafferty kunde inte hålla tillbaka sin motvilja till att den vanligtvis seriösa nyhetskanalen gjorde så mycket sensationsjournalistik kring Anna Nicoles död. Följande klipp blev snabbt en favorit på Internet och det är under omständigheterna rätt kul eftersom han säkert fick mycket skit för det internt efteråt. Detta kommer att gå till historien som en klassisk överlämning.

Sunday, February 11, 2007

Kolla in VBS.TV

VBS är en ny TV kanal för hipsters på nätet. Kolla in levnadskonstnären David Choes reseprogram, det är störtskönt. Choe börjar med en resa till Las Vegas, andra avsnittet nedan. Har du inte varit i Las Vegas kan jag varmt rekommendera det. Staden är lika galen och smaklös som den är cool. Jag var där för ett par veckor sen och bodde i en likadan svit som Choe bor i på Venetian.